قیمت ورق آلومینوم پس از مشخص شدن نرخ دلار و نوسانات بازار در این صفحه آپدیت می کند.
همچنین قیمت انواع محصولات فولادی از جمله قیمت ورق آجدار ، ورق رنگی ، ورق گالوانیزه… در وبسایت آهنات به روز می شود.
ورق آلومینیوم به دلیل کاربردهای گسترده ای از رنگ آمیزی گرفته تا آندایزینگ ، بافندگی و پولیش بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.
این ورق را می توان با استفاده از فناوری، مانند ورق فلز، به اشکال ساده جوش داد و تغییر شکل داد. آلومینیوم دارای رسانایی حرارتی عالی است اما بسیار نرم تر و سخت تر از فولاد ضد زنگ است.
در نتیجه، قالب های آلومینیومی دیواره های ضخیم تری نسبت به قالب های کربنی یا فولادی ضد زنگ دارند
قیمت ورق استیل بر اساس ابعاد، ضخامت و آلیاژ آن دارای قیمت های متفاوتی است.
بنابراین بهتر است بدانید که این محصول دارای گریدهایی از قبیل استیل بگیر و استیل نگیر است که به ترتیب نام علمی آنها گریدهای سری ۴۰۰ و گریدهای سری ۳۰۰ میباشد..
قیمت ورق آلومینیم
ورق آلومینیوم چیست؟
هنگامی که آلومینیوم تحت فشار از غلتک ها عبور می کند، با توجه به جهت حرکت، نازک تر و طولانی تر می شود. این فرآیند ساده اساس تولید صفحات ، ورق و فویل آلومینیومی است.
این ورق که پرمصرف ترین نوع آلومینیوم صنعتی است در مصارفی مانند هوافضا (پوسته هواپیما)، حمل و نقل (ورق بدنه خودرو)، بسته بندی (اشیاء و قوطی) و ساخت و ساز (نمای ساختمان) کاربرد دارد.
آلومینیوم به راحتی ماشین کاری می شود و می توان به راحتی با انفجار رنده و تراشیدن مواد شیمیایی بافت شود.
لامپ های کنترل عددی کامپیوتری (CNC) روشی مقرون به صرفه برای پردازش آلومینیوم در مواقعی که قالب های کوچک زیادی مورد نیاز است، هستند.
مشخصات ورق آلومینیوم
می تواند به طور مداوم بازیافت شود: صفحات و ورق آلومینیومی را می توان به طور مداوم بدون از دست دادن خواص خود بازیافت کرد.
بازیافت صفحات و ورق های آلومینیومی باعث صرفه جویی بیش از ۹۰ درصد انرژی مورد نیاز از راه های دیگر برای تولید آلومینیوم اولیه می شود.
بالاترین استانداردهای کارایی در زرهی کردن: ورق آلومینیوم با بالاترین استانداردهای عملکرد نظامی ایالات متحده مطابقت دارد. زره آلومینیومی می توانند گلوله های کالیبر ۰.۵۰ را منحرف کنند و باعث سوراخ شدن مواد دیگر شوند.
اندازه ورق آلومینیوم
ضخامت این ورق از ۰.۰۰۸ اینچ تا کمتر از ۰.۲۵ اینچ می باشد. ضخامت ورق های آلومینیومی کمتر از ۰۰۸ اینچ نازکتر از فویل می شود و ورق آلومینیومی ضخیم تر از ۰.۲۵ اینچ ضخیم تر از صفحه آلومینیومی می شود.
سردتر، قوی تر است
از ورق های آلومینیومی برای مخازن قوی در برخی صنایع استفاده میشود، زیرا برخی از آلیاژهای تولید ورق آلومینیوم به طور کلی شبیه به روش صفحه است، اما ورق ها به طور متناوب با ماشین پیچانده می شوند تا ضخامت آنها در انتهای خط کاهش یابد.
سیم پیچ به طور مکرر پیچ خورده و از چندین دستگاه سیم پیچ عبور می کند.
کویل ها را می توان در یک کوره گرم کرد تا آنها را برای کویل های خنک تر نرم کند یا تولید خواص مکانیکی مورد نظر را ایجاد کند.
رول های سرد آخرین مرحله برای برخی از ورق ها هستند، اما انواع دیگر برای افزایش استحکام در معرض دمای بالاتر قرار می گیرند.
کاربرد ورق آلومینیوم در صنایع مختلف
آلومینیوم صنعتی در اکثر صنایع به صورت ورق استفاده می شود. در اینجا به برخی از کاربردهای این صنعت اشاره می کنیم.
صنعت هوافضا
استفاده از ورق های آلومینیومی در هواپیماهای مدرن تنها به ساخت بدنه محدود نمی شود و تقریباً در تمامی بخش ها مانند بال ها، درها، یاتاقان ها، توربین های موتور و … استفاده می شود.
فلز آلومینیوم حدود ۵۵ تا ۸۱ درصد از وزن کل هواپیماهای مختلف را تشکیل می دهد. آلیاژهای سری ۲۰۰۰، ۷۰۰۰ و ۸۰۰۰ به دلیل استحکام کششی بالا و وزن کم در هواپیماهای تجاری و نظامی کاربرد فراوانی دارند.
نسل جدید آلیاژهای آلومینیوم-لیتیوم وزن هواپیما را تا ۲۵ درصد کاهش می دهد.
این آلیاژها نسبت به مواد قبلی مورد استفاده در این صنعت چگالی کمتری دارند و از چقرمگی و مقاومت بالاتری در برابر تخریب برخوردارند.
استفاده از آلیاژهای آلومینیوم-لیتیوم در مقایسه با کامپوزیت ها باعث کاهش مصرف سوخت تا ۲۷ درصد و بهبود مقاومت در برابر خوردگی و ساختار بدنه می شود.
صنعت ساختمان سازی
استفاده از ورق آلومینیوم در بخش های مختلف صنعت ساختمان از جمله نمای بیرونی ساختمان ها، سقف ها و دیوارها بسیار زیاد است.
سازندگان همچنین علاقه مند به افزایش استفاده از ورق آلومینیوم در درب، پنجره و بالکن مدرن هستند.
زیرا این فلز قابلیت مناسبی برای پوشش سطوح، عایق صدا، تهویه هوا و … دارد.
صنایع نظامی
اولین استفاده از ورق آلومینیوم در صنایع نظامی در سال ۱۹۸۲ در بدنه اژدر آغاز شد. این آلیاژ ورق که به راحتی جوش داده می شود و همچنین سطح خاصی از محافظت را فراهم می کند، برای مصارف نظامی مناسب است.
صنایع دریایی
کشتی های باری و مسافری که سازندگان آنها نیز خواهان سرعت بیشتر هستند، مهم ترین و بزرگترین کاربرد ورق آلومینیوم در صنایع دریایی هستند.
از ورق های آلومینیومی در ساخت بدنه، اتاق های عرشه، درهای انبار و سایر قسمت های قایق های تفریحی کوچک، قایق های لوکس و ماهیگیری و قایق های کروز پر سرعت استفاده می شود.
صنعت حمل و نقل
یکی از مهمترین حوزه های کاربرد ورق آلومینیوم، صنعت حمل و نقل زمینی و ریلی است. خواص مقاومت در برابر خوردگی به سازندگان اجازه می دهد تا از فلز آلومینیوم در مناطقی که بیشتر در معرض خوردگی هستند استفاده کنند.
در صنعت حمل و نقل ریلی از این ورق در تولید وسایل حمل و نقل مسافر و واگن، ریل، لوکوموتیو و دکوراسیون داخلی مترو و قطار استفاده می شود.
بیشترین کاربرد ورق های آلومینیوم در این صنعت ساخت ریل پر سرعت است و یکی دیگر از کاربردهای ورق آلومینیوم در حمل و نقل در صنعت خودروسازی می باشد.
ریخته گری موتور، چرخ، رادیاتور و بدنه خودرو به آلومینیوم بستگی دارد.
آلیاژهای آلومینیوم سری ۵۰۰۰ و ۶۰۰۰ به دلیل خواص مورد نیاز در این صنعت بیشتر رایج هستند.ساخت لوازم خانگی (مانند آشپزخانه)، صنایع داروسازی، ساخت پلاک، مخازن نگهداری سوخت در دماهای پایین و …. یکی دیگر از کاربردهای ورق آلومینیومی است.
انواع ورق آلومینیوم
امروزه انواع مختلفی از ورق آلومینیوم در بازار موجود است. در این قسمت به معرفی مختصری از رایج ترین ورق های آلومینیومی برای فروش می پردازیم.
انواع ورق آلومینیومی در بازار در حالت های شادولین، سینوسی و ذوزنقه ای نیز قابل سفارش گذری است. علاوه بر آن انواع ورق آلومینیوم رنگی مورد نیاز مشتری نیز توسط تیم آهنات در اختیار خریداران این محصول قرار میگیرد.
ضخامت رنگ مورد استفاده بین ۵۰ تا ۱۰۰ میکرون است و میتوان در هر دو حالت شیت و رول و به دو صورت رنگ کوره ای و یا روش آندایزینگ بر روی ورق آلمینیومی اعمال گردد.
ورق های آلومینیومی سوراخ دار
اینها عمدتاً در کارهای طراحی داخلی و خارجی، به عنوان مثال در ساخت انواع سقف، صفحه نمایش، سایه های خورشیدی و سایر معماری ها استفاده می شوند.
ورق آلومینیوم برجسته
پانل های مشبک آلومینیومی پانل هایی از ورق فلزی هستند که سطح آن از طرح برجسته تشکیل شده و معمولاً در ارتفاع ۱.۵ میلی متری برجسته می شود.
ورق آلومینیومی بیرون زده کاملا ضخیم و مستحکم و مقاوم در برابر ضربه و حرارت و مناسب برای پارکینگ، پیاده رو، فضای تخلیه بار و … می باشد.
ورق آلومینیوم آنودایز شده
آندایزینگ یک فرآیند الکترو شیمیایی است که برای افزایش ضخامت یک لایه اکسید روی سطح فلز استفاده می شود.
این ورق ها نه تنها مقاومت در برابر خوردگی را افزایش می دهند، بلکه می توانند صفحاتی را برای چسبندگی بهتر رنگ، چسب و سایر مواد فراهم کنند.
ورق آلومینیوم کامپوزیت
پانل ها یا پانل های کامپوزیت آلومینیومی که به اختصار ACS یا ACP نامیده می شوند، از ورق های آلومینیومی بسیار نازک سیم پیچی ساخته شده اند که به خارج از یک هسته غیر آلومینیومی چسبانده شده اند.
معمولاً به عنوان یک پانل سبک اما بادوام برای روکش خارجی یا نمای ساختمان استفاده می شود.
ورق های آلومینیومی کامپوزیت که گاهی به آنها ساندویچ پانل نیز گفته می شود، بسیار سبک تر از فلز جامد هستند و نصب و نگهداری آنها را در استفاده روزانه آسان تر می کند.
ورق آلومینیوم برس زده
انواع مختلفی از ورق های آلومینیومی در دو نوع برس و بدون برس از جمله پانل های آنودایز و کامپوزیت موجود است. این ورق ظاهری براق دارد و برای ساخت نما استفاده می شود.
ورق آلومینیوم ۶۰۶۱
این نوع ورق در گروه ۶ آلیاژ آلومینیوم قرار می گیرد و یکی از پرکاربرد ترین انواع آلیاژهای آلومینیوم می باشد که دو عنصر اصلی مورد استفاده در این گروه منیزیم و سیلیکون است.
وجود این دو عنصر در این ورق باعث افزایش پایداری و مقاومت در برابر حرارت و امواج الکترو مغناطیسی می شود.
ورق آلومینیوم ۲۰۲۴
این ورق دارای چقرمگی شکست بالا و استحکام بالایی در برابر سرما، لحیم کاری و جوش است. نکته مهم در این محصول مقاومت کم آن در برابر عوامل خورنده و زنگ زدگی است.
ورق آلومینیوم ۵۰۰۰
این نوع ورق دارای قابلیت جوشکاری بالا و مقاومت بالایی در برابر عوامل خورنده و زنگ زده می باشد.
ورق آلومینیوم سری ۱۰۰۰
پرمصرف ترین ورق آلومینیوم در بازار سری ۱۰۰۰ می باشد. از خواص این دسته از آلومینیوم می توان به مقاومت بالا در برابر خوردگی، زنگ زدگی، حرارت، دما، الکتریسیته، شکل پذیری و ماشین کاری بالا اشاره کرد.
ورق های آلومینیومی چگونه ساخته می شوند؟
پس از استخراج سنگ معدن آلومینیوم از معدن و فیلتر کردن آن در دمای بالا، پودر سفید رنگی تولید می شود که در دمای بالا با الکتریسیته و کربن ترکیب شده و فلز آلومینیوم تولید می کند.
سپس این فلز مایع بسته به استفاده نهایی به انواع مختلف شمش یا آلیاژ تبدیل می شود.
فلزات آلومینیومی که برای لوله ها، میله ها، ورق ها و گوشه ها در نظر گرفته شدهاند، معمولاً به شمش هایی تبدیل می شوند که تا ۲۰ فوت طول دارند اما خواص بسیار چکش خواری دارند.
این فرآیند باعث می شود که غلتکها یا فشار آن ها در دمای مفیدی باشند و به راحتی صفحات، ورق ها، فویل ها و سایر اشکال در هر ضخامتی تولید شوند.
تفاوت ورق و صفحات آلومینیوم
ورق آلومینیوم و صفحه آلومینیوم اساساً یکسان هستند. تنها تفاوت قابل توجه در ضخامت مربوطه است. هر قطعه آلومینیوم ضخیم تر از فویل است اما نازک تر از ۶ میلی متر است.
این فرم ها در اشکال مختلفی از جمله صفحات الماسی وجود دارند.
ورق های آلومینیومی به هر شکلی منبسط، سوراخ و رنگ می شوند. صفحه آلومینیومی به هر ورق آلومینیومی گفته می شود که ضخامت آن بیش از ۶ میلی متر باشد.
پوشش ورق آلومینیوم در زیپ پانل
دیوارها یا سقف های ساخته شده از ترکیبات سبک وزن و با ساختاری چند لایه را زیپ پانل می گویند.
هدف اصلی از تولید و ساخت این پروفیل ها، ایجاد سبک معماری انعطاف پذیر علاوه بر ایجاد مقاومت در برابر رطوبت و افزایش مقاومت در برابر خوردگی است.
امروزه ساختمان های سبز با ایجاد فضای سبز در پشت بام خانه ها و ساختمان ها سعی در مقابله با آلودگی هوا دارند. استفاده از زیپ تخته به عنوان ماده ضد آب در این ساختمان ها بسیار راحت است.
در این مواقع زیپ پانل به عنوان یک لایه فرعی در زیر فضای سبز عمل می کند و علاوه بر جلوگیری از نفوذ رطوبت و آب باعث افزایش ظاهر ساختمان نیز می شود.
از این پنل ها برای پوشش سقف فرودگاه ها، استادیوم ها، بیمارستان ها، نمایشگاه ها و سازه های قوسی استفاده می شود.
سیستم سقف پانل زیپ یکی از پرطرفدارترین انواع سقف های فلزی است و اخیراً در ساختمان های مدرن در کنار سایر عناصر مانند پانل های سوراخ دار بسیار مورد استفاده قرار گرفته است.
در این سیستم پانل ها در امتداد شیب سقف صاف می شوند و اتصالات اتصال این پانل ها را به هم متصل می کنند.
سقف زیپ پانل دارای لایه های زیر است:
- پروفیل زیپ پانل
- عایق
- ترمال (پد عایق حرارتی)
- لایه نمگیر
- ورق آلومینیوم
کاربرد ورق آلومینیوم در لایه اول و آخر روکش زیپ پانل به این صورت است که ضخامت این لایه ها بین ۰.۷ تا ۱.۲ میلی متر است که می تواند رنگی یا بی رنگ باشد. .
قیمت ورق آلومینیوم
قیمت ورق آلومینیوم در ضخامت های مختلف و در گریدهای متفاوت آلیاژی مرسوم و پرکاربرد در سایت آهنات اعلام میگردد.
از مهمترین برندهای تولیدی این محصول در ایران میتوان به کارخانه های آلومینیوم اراک، آلومینیوم پارس و همچنین پارس آلومان اشاره کرد که توانسته اند سهم خوبی از بازار ورق آلومینیوم در ایران را در دست بگیرند.به منظور دریافت قیمت ورق آلومینیوم و یا مشاوره خریدی مطمئن با کارشناسان آهنات و با شماره تماس ۰۲۱۴۷۲۳۸۰۰۰ در ارتباط باشید.
قیمت ورق های آلومینیوم تحت تاثیر پارامترهای زیر می باشد
وزن ورق
هر چه ورق سنگین تر باشد، مواد اولیه بیشتری مصرف می شود. بنابراین مطلوب است که قیمت ورق با افزایش وزن آن ارتباط مستقیم داشته باشد. یکی از پارامترهای ظاهری که بر وزن تأثیر می گذارد، ضخامت ورق آلومینیوم است.
هر چه ضخامت کمتر باشد، وزن ورق آلومینیوم سبک تر و در نتیجه قیمت ارزان تر خواهد بود.
فرآیند و مصرف انرژی
گاهی اوقات برای تولید یک محصول انرژی، دقت و زمان بیشتری نیاز است. به عبارت دیگر، تولید محصولات پیچیده تر و دشوارتر است.
در این صورت قیمت محصول افزایش می یابد و بالعکس اگر محصول به گونه ای باشد که فرآیند تولید آن ساده و بدون پیچیدگی باشد، قیمت آن کمتر می شود.
مثلاً اگر قرار باشد ورق آلومینیومی آج دار و حکاکی تولید کنیم، یعنی یک گام بیشتر از تولید فویل آلومینیوم معمولی باید برداشته شود. این مرحله نیاز به دستگاه جداگانه ای خواهد داشت و انرژی و زمان مصرف می کند که در نهایت با افزایش قیمت محصول خود را نشان خواهد داد.
قیمت مواد اولیه
متاسفانه در حال حاضر با نوسان شدید بازار مواجه هستیم. نوساناتی که اجازه نمی دهد قیمت کالاهای تولید شده و کالاهای در حال تولید ثابت بماند. از آنجایی که هر محصول به یک ماده اولیه نیاز دارد، تهیه آن به نرخ روزانه آن ماده بستگی دارد.
اگر فلز آلومینیوم گران یا ارزان تر شود، نوسانات به محصولات آلومینیومی نیز میرسد.
وضعیت عرضه و تقاضا
قانون عرضه و تقاضا برای قیمت هر کالایی اثر خود را نشان می دهد. بر اساس این قانون قیمت کالاها با حجم عرضه رابطه معکوس و با حجم تقاضا رابطه مستقیم دارد.
یعنی در صورت تولید و عرضه بیشتر ورق های آلومینیوم توسط سازنده، قیمت ورق آلومینیوم کاهش می یابد و در صورت افزایش تقاضا برای این محصولات با توجه به موجودی و نرخ تولید، قیمت ورق افزایش می یابد.
خرید ورق آلومینیوم
برای خرید ورق آلومینیوم ابتدا باید تحقیق کافی برای انتخاب گزینه مناسب انجام دهید. وب سایت های زیادی در اینترنت وجود دارند که به این موضوع می پردازند.
اگر زمان کافی برای تحقیق و بررسی ندارید، بهتر است قبل از خرید با مشاوران ما در آهنات مشورت کنید تا احتمال ضرر و زیان کاهش یابد.
هنگامی که نوع ورق آلومینیوم مورد نیاز برای خرید مشخص شد، زمان اندازه گیری فرا رسیده است. با در نظر گرفتن فضای مورد نیاز و تمامی موارد مهم روی ورق، ابعاد را بسیار دقیق اندازه گیری و ثبت کنید.
فهرستی از تولید کنندگان این ورق یا شرکت هایی که محصول را توزیع می کنند تهیه کنید و با جستجوی محصولات استاندارد فروشنده خود را انتخاب کنید.
وب سایت آهنات به مشتریان مشاوره و حتی خرید آنلاین ورق آلومینیوم ارائه می دهند که می توانید از آنها استفاده کنید.
در هر صورت فراموش نکنید که مدارک مربوط به استاندارد بودن کالا و فاکتور خرید را از فروشنده بخواهید.فروش ورق آلومینیوم
فروش اینترنتی ورق آلیاژ آلومینیوم را می توانید از طریق سایت آهنات به فروش برسانید. این بازرگانی انواع ورق آلومینیوم را با ابعاد و ضخامت های سفارشی ارائه می دهد.
محصولات فولادی آهن با قیمت های بسیار مقرون به صرفه عرضه می شود. برای خرید این ورق می توانید با واحد فروش تماس حاصل فرمایید.
از آنچه گفته شد می توان نتیجه گرفت که هر یک از این ورق ها کاربردهای متفاوتی در صنعت و حوزه ساختمان دارند.
ورق آلومینیوم نیز از این قاعده مستثنی نیست و در صنعت خودروسازی، تولید لوازم خانگی و حتی صنعت داروسازی کاربردهای فراوانی دارد.
اطلاع از قیمت ورق برای بسیاری از کاربران قطعات فولادی بسیار مهم است. همچنین برای اطلاع از روند تغییر قیمت محصولات می توانید به سایت آهنات مراجعه کنید.
در این وب سایت قیمت روز ورق آلومینیوم به صورت لحظهای به روز می شود و شما به راحتی به آخرین قیمت هر محصول دسترسی خواهید داشت.
سوالات متداول
مجموعه آهنات، با استفاده از بهروزترین راههای ارتباطی، به شما این امکان را میدهد تا علاوه بر پاسخگویی از طریق شماره تلفن درج شده، شما را در خریدی امن و آسان یاری کند.
انواع ورق های آلومینیومی در ضخامت های بین ۰.۲ تا ۳۰ میلی متر تولید و به بازار عرضه میشود.
انواع گریدهای آلیاژی از ۱۰۰۰ تا ۷۰۰۰ قابلیت تولید در ایران را دارد، اما معمولا گرید سری ۱۰۰۰ و ۳۰۰۰ جزو پرتقاضا ترین گریدهای آلیاژی است.
سه برند مطرح تولیدکننده این نوع ورق ها عبارتند از: پارس آلومان کار، آلومینیوم پارس و آلومینیوم نورد اراک
انواع ورق آلومینیوم در بازار به صورت ساده، آجدار، طلایی، رنگی، آندایز شده، پلی کرافت و فرم دار میباشد