صفر تا صد پروفیل صنعتی

پروفیل

اشتراک گذاری

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

پروفیل صنعتی چیست؟

پروفیل های صنعتی به چند دسته تقسیم می شوند؟

پروفیل صنعتی چه کاربردهایی دارد و چگونه تولید می شود؟

پروفیل های صنعتی به عنوان سازه های مستحکم و فلزی شناخته می شوند که کاربردهای زیادی دارند. مهمترین کاربرد پروفیل های صنعتی در زمینه ساختمان سازی می باشد.

با این وجود در تولید سازه های بزرگ، تابلوهای تبلیغاتی و سایر تجهیزات صنعتی نیز می توان از این پروفیل ها استفاده نمود. پروفیل های صنعتی از ویژگی ها و مزیت های بیشماری برخوردار می باشند و قیمت آنها بر اساس مشخصات محصول تعیین خواهد شد.

در حال حاضر کارخانه های زیادی در زمینه تولید پروفیل های صنعتی فعالیت می کنند. بر این اساس فروشگاه های بیشماری نیز پروفیل های صنعتی را با قیمت های مختلف به فروش می رسانند. با این تفاسیر اطلاع از ویژگی های یک پروفیل صنعتی با کیفیت و شناخت بهترین مرکز فروش پروفیل حائز اهمیت خواهد بود. در این مطلب تمام نکات مربوط به پروفیل صنعتی، کاربرد پروفیل و نحوه تولید آن را بیان می کنیم و در نهایت بهترین مرکز فروش پروفیل های صنعتی را معرفی می نماییم.

پروفیل

تاریخچه تولید و استفاده از پروفیل صنعتی

با بررسی ادوار تاریخی مختلف می توان متوجه شد که تاریخ استفاده از اولین پروفیل ها مربوط به چندین سال گذشته خواهد شد.

از زمان توسعه و پیشرفت صنعت فولاد، پروفیل صنعتی نیز تولید شده و مورد استفاده قرار گرفت.

بر این اساس با افزایش شهرنشینی و ساخت پروژه های عمرانی، تولید پروفیل و سایر محصولات فولادی افزایش پیدا کرد. تا جایی که تولید پروفیل به شکل امروزی درآمد و در صنایع مختلف مورد استفاده قرار گرفت.

با بررسی اولین پروفیل های استفاده شده در طول تاریخ می توان متوجه شد که اولین دسته از پروفیل ها به شکل لوله بودند. با گذشت زمان و پیشرفت صنایع، شیوه تولید این محصولات فولادی تغییر پیدا کرد.

امروزه پروفیل ها را به صورت مستطیل یا مربع تولید می کنند. این در حالی است که پیش از این در ساخت بناهای بزرگ از ستون های چوبی عظیم و مستحکم استفاده می کردند.

پس از گذشت چند سال، ستون های چوبی جای خود را به ستون های سنگی دادند و استفاده از آنها کمتر شد.

در نهایت پروفیل های امروزی تولید شدند و مورد استفاده قرار گرفتند. در ابتدا کیفیت پروفیل یا سایر محصولات فولادی چنگی به دل نمیزد.

با این حال به مرور زمان و با پیشرفت صنعت، کیفیت پروفیل های نیز افزایش پیدا کرد. امروزه از این محصول در سراسر جهان استفاده می شود و بسیاری از کشورهای صنعتی و پیشرفته نیز، در زمینه صادرات پروفیل فعالیت می نمایند.

بررسی انواع پروفیل های صنعتی

امروزه پروفیل های مختلفی تولید و به بازار عرضه می شوند. این پروفیل ها بر اساس ابعاد و کارایی خود تقسیم بندی شده و مورد استفاده قرار می گیرند.

پروفیل های صنعتی با ضخامت بیش از شش میلیمتر و با ابعاد بیشتر از دوازده سانتی متر تولید می شوند.

برخلاف تصور اشتباه عده زیادی از مردم، پروفیل های صنعتی با پروفیل های ساختمانی متفاوت می باشند و در دسته بندی جداگانه ای قرار می گیرند. بنابراین پروفیل با نام پروفیل سنگین یا Box Section نیز در بازار شناخته می شود.

پروفیل های صنعتی به صورت چهارگوش و با استحکام قابل توجهی تولید می شوند و در نهایت در سازه ها یا بناهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرند.

علاوه بر استحکام و مقاومت بالا، وجود روش های مختلف در اتصال پروفیل و ضخامت زیاد، از مهمترین ویژگی های پروفیل محسوب می شود.

اگر میزان ضخامت پروفیل زیاد باشد، Weld deposit نیز افزایش پیدا خواهد کرد و جوشکاری بهتر انجام می شود.

علاوه بر این امروزه طراحی این دسته از پروفیل ها به گونه ای می باشد که امکان اتصال پروفیل به سایر اجزا فراهم خواهد شد.

بنابراین با استفاده از جوشکاری و متصل نمودن اجزای مختلف، فرآیند استفاده از پروفیل نیز تسهیل خواهد شد.

این در حالی است که با توجه به جنس پروفیل های صنعتی امکان سوراخ کردن آنها نیز وجود خواهد داشت.

بررسی مهمترین کاربردهای پروفیل صنعتی

پروفیل صنعتی در زمینه های متعددی قابل استفاده خواهد بود. به عنوان مثال می توان به ساخت تاسیسات، پل، برج، تولید ماشین آلات صنعتی، ساخت تجهیزات نظامی و… اشاره نمود.

با توجه به متریال به کار رفته در تولید پروفیل می توان گفت که هر چه کیفیت مواد اولیه در تولید این محصول بیشتر باشد، کیفیت پروفیل و میزان استحکام آن نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

در حال حاضر چندین کارخانه مطرح در ایران، پروفیل های را تولید و به بازار عرضه می نمایند که از بین آنها می توان به گروه صنعتی تهران شرق، کارخانه جهان پروفیل پارس، نورد پروفیل ساوه و… اشاره نمود.

قیمت پروفیل های تولید شده نیز بر اساس معیارهای متعددی مشخص خواهد شد که در ادامه مطلب مورد بررسی قرار می گیرد.

بررسی قیمت پروفیل صنعتی

امروزه در فرآیند ساخت و ساز پروژه های بزرگ از پروفیل صنعتی استفاده می شود.

به همین دلیل برای احداث پروژه های زیادی باید از پروفیل های صنعتی استفاده نمود.

با این تفاسیر میزان تقاضا برای خرید این محصول، بر روی تعیین قیمت آن تاثیر قابل توجهی خواهد داشت. علاوه بر این میزان قیمت مواد اولیه در تولید پروفیل نیز می تواند بر روی قیمت نهایی آن تاثیر داشته باشد.

این در حالی است که با نوسانات بازارهای ارز، تغییر قیمت فولاد و افزایش قیمت سنگ آهن، قیمت پروفیل نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

در حال حاضر با توجه به شیوه های تولید پروفیل در ایران، کاهش یا افزایش میزان تقاضا در بازار و میزان تولید این محصول، می توان قیمت نهایی پروفیل را تعیین نمود.

با این وجود برای خرید پروفیل می توان از خدمات فروشگاه های بزرگ و معتبری مانند آهنات استفاده نمود. در ادامه نحوه تولید پروفیل را به اختصار بیان می کنیم.

نحوه تولید پروفیل های صنعتی

در تولید پروفیل صنعتی از ورق سیاه استفاده می شود. بنابراین ضخامت و ابعاد ورق سیاه در فرآیند تولید پروفیل موثر خواهد بود.

علاوه بر این در تولید این محصول از غلتک های صنعتی نیز استفاده می شود و پروفیل ها با رل فرمینگ شکل پیدا می کنند.

در ابتدا ورق به وسیله غلتک صاف خواهد شد و در صورت لزوم از پانچ استفاده می شود.

در نهایت پروفیل های صنعتی با استفاده از دستگاه های اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک و در ابعاد مشخص، برش داده خواهند شد. در ادامه نیز سایر مراحل، جوشکاری و… انجام می شود و پروفیل آماده عرضه به بازار می شود.

پروفیل صنعتی

معرفی بهترین فروشگاه اینترنتی محصولات فلزی

امروزه مجموعه های متعددی اقدام به فروش پروفیل صنعتی نموده اند.

بر این اساس می توان به فروشگاه آهنات اشاره کرد که جدیدترین محصولات بازار را با بالاترین کیفیت به هموطنان گرامی ارائه می نماید.

تمام محصولات این فروشگاه به شرط اصالت کالا به فروش می رسند و از قیمت مناسبی برخوردار می باشند.

آهنات تلاش کرده است تا در کنار کیفیت مناسب و تسهیل فرآیند خرید، پروفیل های صنعتی را با قیمت خوبی به فروش رساند.

پس از تکمیل فرآیند خرید تماس سفارشات در کمترین زمان ممکن ارسال خواهند شد.

به علاوه امکان سفارش سایر محصولات فلزی نیز در فروشگاه آهنات وجود خواهد داشت. از مهمترین ویژگی های محصولات این فروشگاه نیز می توان به کیفیت خوب، قیمت پایین و اصالت کالا اشاره نمود.

مقالات مرتبط

قیمت نبشی به چه فاکتورهایی بستگی دارد؟
دانشنامه

عوامل موثر در قیمت نبشی

موارد گوناگونی وجود دارند که می‌توانند در قیمت تمام شده و انواع متفاوت نبشی ها تاثیر گذار باشند. با توجه به استفاده گسترده از انواع

انواع ورق فولادی پانچ
دانشنامه

انواع ورق فولادی چیست؟

یکی از پرکاربردترین مقاطعی که به صورت مستقیم و غیر مستقیم در انواع صنایع استفاده می شود، انواع ورق فولادی می باشد. انواع ورق فولادی

Call Now Buttonتماس با آهنات
×

شما میتوانید از طریق شبکه اجتماعی واتساپ با واحد فروش در ارتباط باشید ...

×